»directly from the ocean of flowers
visual contact, planet b8----18«

CV / Meritförteckning


Examensarbete

Tillsammans med Thomas Björkvald utförde jag våren 2004 mitt examensarbete på Linköpings Universitet. Den 75 sidor långa rapporten och en artikel om vårt arbete från tidningen Magenta hittar den intresserade nedan:


Webbsidor

Genom åren har jag skapat ett antal olika webbplatser. Några av dem blir jag smått generad av att titta tillbaka på nu, men det är åtminstone kul att se hur min förmåga har utvecklats med tiden. Och man måste såklart våga bjuda lite på sig själv! Här är några exempel:

Vänligen observera att inget ansvar tas för (de äldre av) sidorna listade ovan fortfarande fungerar som de en gång var avsedda att göra, samt att ett antal av dem inte har uppdaterats på ett flertal år.


Video

I kursen »Image-based Rendering« (VT 2003) gjorde jag tillsammans med Thomas Björkvald och Oskar Apelvi en video till Marilyn Mansons låt »Cryptorchid«. Resultatet blev en blandning av material filmat med digital videokamera, stillbilder och 3D-grafik skapad från teckningar m.h.a. image-based rendering-teknik - allt ihopklippt i Final Cut Pro.


Skrivet

En novell som skrevs för Vår Bostads novelltävling med temat »samtidsrealism« (2005). Jag hamnade desvärre »oplacerad«, men förhoppningsvis (och enligt vad jag hört från andra som läst) säger detta inget om dess kvalitet.

Dessutom en »ljuddikt«, som skrevs på en halvtimme vid första träffen på »Skrivarlinjen på distans«Sörängens Folkhögskola, där jag gick läsåret 2004-2005. Ett roligt experiment som inte är menat att tas på något större allvar:

© Erik Svensson, kontakt: info[at]eriksvensson.se